top of page

Privacy Verklaring

Dorpshuis The Chump verbindt zich tot het beschermen van uw privacy. Neem de tijd om ons Privacybeleid door te nemen, waarin wordt uitgelegd welke informatie we over u verzamelen, hoe we deze gebruiken en uw rechten. The Chump ("wij" of "ons") is de gegevensbeheerder van de persoonlijke gegevens die via thechump.nl worden verzameld.Welke persoonlijke gegevens verzamelen we over u?


We verzamelen persoonlijke gegevens van u wanneer u deze rechtstreeks aan ons verstrekt en via uw gebruik van de website. Deze informatie kan omvatten:


 • Informatie die u aan ons verstrekt bij het gebruik van onze website (bijv. uw naam, contactgegevens en productrecensies).

 • Registraties van uw interacties met ons (bijv. als u contact opneemt met ons klantenserviceteam, met ons communiceert via sociale media).

 • Automatisch verzamelde informatie, met behulp van cookies en andere trackingtechnologieën (bijv. welke pagina's u hebt bekeken en of u op een link hebt geklikt in een van onze e-mailupdates). We kunnen ook informatie verzamelen over het apparaat dat u gebruikt om onze website te bezoeken; en

 • Andere informatie die noodzakelijk is verstrekt met uw toestemming.Waarvoor gebruiken we deze persoonlijke gegevens?


Afhankelijk van hoe u onze website gebruikt, uw interacties met ons en de toestemmingen die u ons geeft, omvatten de doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens gebruiken onder andere:


 • Om vragen of klachten aan ons klantenserviceteam te beheren en te beantwoorden.

 • Voor marktonderzoek, bijv. we kunnen contact met u opnemen voor feedback over onze producten.

 • Om u marketingberichten te sturen en gerichte advertenties te tonen, indien we uw toestemming hebben of anderszins hiertoe gemachtigd zijn.

 • Voor beveiligingsdoeleinden, om fraude te onderzoeken en indien nodig onszelf en derden te beschermen.

 • Om te voldoen aan onze wettelijke en regelgevende verplichtingen.


We vertrouwen op de volgende juridische grondslag, onder de wetgeving inzake gegevensbescherming, om uw persoonlijke gegevens te verwerken:


 • Omdat de verwerking nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om stappen te ondernemen voordat we een overeenkomst met u aangaan.

 • Omdat we uw toestemming hebben verkregen.

 • Omdat het in ons legitieme belang als bedrijf is om onze diensten te onderhouden en te promoten.Marketing


We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u marketingberichten te sturen via e-mail, telefoon of post. Sommige van deze berichten kunnen op maat gemaakt zijn op basis van uw eerdere browse- of aankoophistorie, en andere informatie die we over u hebben.

Als u geen marketingcommunicatie meer van ons wilt ontvangen (of weer wilt deelnemen!), kunt u te allen tijde uw voorkeuren wijzigen door contact met ons op te nemen. Als u zich afmeldt voor marketing, let op dat we u mogelijk nog steeds met serviceberichten kunnen benaderen.Met wie delen we deze persoonlijke gegevens?


We delen persoonlijke gegevens van klanten met derden in de volgende omstandigheden:


 • Met onze professionele en juridische adviseurs.

 • Met derden die betrokken zijn bij fraudepreventie en -detectie.

 • Met wetshandhavingsinstanties of andere overheidsinstanties.

 • Anders waar we uw toestemming hebben of anderszins wettelijk gemachtigd zijn om dit te doen.Opslag en bewaring


We bewaren uw persoonlijke gegevens zolang we deze nodig hebben voor de hierboven uiteengezette doeleinden. De periode kan variëren afhankelijk van uw interacties met ons.Uw rechten


U heeft bepaalde rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, waaronder het recht op toegang, overdraagbaarheid, correctie en het verzoek om het wissen van uw persoonlijke gegevens.


U heeft ook het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor bepaalde doeleinden, waaronder het ontvangen van marketingberichten.Neem contact met ons op


Als u vragen heeft over onze Privacyverklaring, neem dan contact met ons op:


E-mail: chrisvanbroekhoven8@gmail.com

Adres: Dorpshuis The Chump, Gerardus Majellastraat 2, 5125 NL Hulten 

Laatst bijgewerkt: 12-3-24

bottom of page